Reseller hosting

De oplossing voor hostingpartijen, webdesigners en bedrijven.

Voor kleine hostingpartijen, webdesigners of bedrijven met veel eigen domeinen hebben wij een mooie oplossing, de voldoende ruimte en dataverkeer biedt voor meerdere URL’s, de bijbehorende sites en de nodige e-mailaccounts. Zo’n flexibel indeelbaar reseller-account is eenvoudig te beheren (de techniek achter de schermen is voor ons) en heeft plaats voor tien domeinen, met bijbehorende website, email en databases. Het reseller-account is bovendien per vijf domeinen (half pakket) uit te breiden. Heeft u aan tien domeinen voldoende, maar niet genoeg aan 3000 MB? Ook dat is geen probleem, het account is tevens met 3 GB uit te breiden. Zo heeft u precies wat u nodig heeft en betaalt u niet te veel. Op deze manier heeft u al uw domeinnamen onder één account en krijgt u ook nog eens korting ten opzichte van losse hostingaccounts, zoals de meeste domeinnamen voor maar 15 euro.

De standaard reselleraccounts bieden de onderstaande mogelijkheden, maar we bespreken graag met u onze flexibele alternatieven.

  vanaf 1 pakket vanaf 3 pakketten vanaf 6 pakketten vanaf 11 pakketten vanaf 16 pakketten
Prijs € 45,00* € 40,00* € 35,00* € 30.00* € 25.00*
Aantal domeinen 10 30 60 110 160
Helpdesk Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
Schijfruimte 3 GB 9 GB 12 GB 33 GB 48 GB
Dataverkeer 20 GB 60 GB 120 GB 220 GB 320 GB

*Prijzen per pakket, per maand, excl BTW

Wilt u meer weten of beginnen met een reselleraccount?

Voor meer informatie of een oriënterende afspraak kunt u uw gegevens hieronder vrijblijvend achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Services

Hosting

Hosting diensten

Betrouwbare hosting voor uw website

Wij bieden al ruim 10 jaar premium hosting. Persoonlijke support en state of the art hardware maken dat onze klanten voor ons blijven kiezen jaar in en jaar uit.

Hosting

Dedicated Server

Geen omkijken naar onderhoud

Wij bieden betaalbare en betrouwbare Dedicated Servers aan, bijvoorbeeld voor hostingbedrijven en organisaties die over een eigen server met volledige capaciteit willen beschikken.

Hosting

Virtual Private Server

Stabiliteit en snelheid

Uw eigen virtuele server is de oplossing als uw een schaalbare, betrouwbare oplossing wilt. Of het nu gaat om het een groot aantal domeinen of uw eigen server.