Dedicated Server

Waarom een Dedicated Server en wat zijn de mogelijkheden?

Wij bieden ook betaalbare en betrouwbare Dedicated Servers aan, bijvoorbeeld voor hostingbedrijven en organisaties die per se over een eigen server met volledige capaciteit willen beschikken. U kiest zelf de gewenste configuratie en het operating systeem. Wij zorgen voor erkende superieure netwerkkwaliteit en professionele hardware ondersteuning. Laat met een gerust hart de hardware, OS-patching, monitoring, back-ups en nog veel meer aan ons over, zodat u zich op uw bedrijf kunt richten. Bij een Managed Server heeft u zelfs geen omkijken naar onderhoud en het oplossen van storingen. Dat verzorgen wij dan voor u, altijd zo snel als menselijk en technisch maar mogelijk is.

Enkele punten welke voor u beheerd worden zijn:

  • Dagelijkse offsite backups van al uw kostbare data.
  • 24x7x365 monitoring van uw server.
  • 24x7x365 monitoring van het netwerk waarbij eventuele aanvallen worden ondervangen voordat deze op uw server binnen komen.
  • Server- en systeembeheer.
  • Netwerkbeheer.
  • Periodieke hardware controles (preventief beheer).
  • Periodieke software controles (preventief beheer).
SLA
Vandaag de dag levert zo’n beetje elke hostingpartij een SLA contract van tientallen pagina’s bij managed servers. Veelal staan in deze SLA’s een hoop “addertjes onder het gras”.
Select Hosting heeft ervoor gekozen om dit niet te doen, wij vinden dat het vanzelfsprekend dat wij u voor 100% ontlasten van de technische kant en dat er direct wordt ingegrepen wanneer er iets verkeerd mocht gaan met uw server, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar.

Uit ervaring weten wij dat elke klant specifieke wensen heeft, hierdoor is het onmogelijk om standaard serverconfiguraties op onze website aan te bieden. Wanneer u het onderstaande formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een serverconfiguratie te offreren welke volledig bij u aansluit.


Services

Hosting

Hosting diensten

Betrouwbare hosting voor uw website

Wij bieden al 10 jaar premium hosting. Persoonlijke support en state of the art hardware maken dat onze klanten voor ons blijven kiezen jaar in en jaar uit.

Hosting

Reseller hosting

Geen "kopzorgen" over de techniek

Speciaal voor webdesigners, bedrijven met een groot aantal domeinnamen en voor de (kleinere) hostingproviders bieden wij reseller pakketten aan.

Hosting

Virtual private server

Stabiliteit en snelheid

Uw eigen virtuele server is de oplossing als uw een schaalbare, betrouwbare oplossing wilt. Of het nu gaat om het een groot aantal domeinen of uw eigen server.