Kan ik ook alleen een domeinnaam registreren zonder hostingpakket?

U kunt tijdens de aanvraag op de website precies aangeven, welke domeinnaam u wilt hebben met welke extensie.
Ook kunt u dan kiezen tussen de verschillende pakketten die wij aanbieden, één van die pakketten is domeinregistratie.
Het is dus ook mogelijk om alleen een domeinnaam te registreren.
  • 67 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoe wijzig ik de domeinnaam houder?

Als u de domeinnaam houder wilt wijziging kunt u een mail sturen met de oude en nieuwe gegevens...

Ik wil mijn domeinnaam bij Select Hosting weg-verhuizen

Indien u uw domeinnaam naar een andere hosting provider wilt weg-verhuizen dient u deze...

Op welke naam wordt mijn domein geregistreerd?

Tijdens de aanvraag van een domeinnaam bij Select Hosting wordt u gevraagd om contactgegevens,...

Verhuizen .NL-Domeinnaam naar Select Hosting

Als u een .nl-domeinnaam heeft welke vanaf een andere hosting provider naar Select Hosting...

Waarom zijn sommige extensies duurder dan andere?

Bij Select Hosting kosten de meeste domeinnamen 15.- euro per jaar exclusief de BTW. Er zijn heel...