Indien u uw domeinnaam naar een andere hosting provider wilt weg-verhuizen dient u deze domeinnaam op te zeggen via de webiste van Select Hosting.
U kunt met uw account gegevens inloggen en opzeggen, tijdens het opzeggen kunt u aangeven dat u de domeinnaam wilt verhuizen naar een andere provider.
Een Token of autorisatiecode wordt na het ontvangen van de door de website gegenereerde formulieren automatisch per e-mail naar u verzonden.