Verhuizen .COM / .NET / .ORG / .INFO / .BIZ -Domeinnaam naar Select Hosting

Voor het verhuizen van een .com, .net, .org, .info of .biz domeinnaam is een zo geheten 'Autorisatiecode' nodig. Zo'n autorisatiecode wordt ook wel 'verhuiskey' of verhuiscode genoemd.
De autorisatiecode kunt u bij uw huidige hosting provider opvragen. Tijdens uw aanvraag op onze website kunt u voor uw domeinnaam de autorisatiecode – als u die al in bezit heeft – direct tijdens de aanvraag al invullen.
Als onze medewerkers uw aanvraag formulier ontvangen, waarop de autorisatiecode al is ingevuld kunnen zij de verhuizing direct voor u ingang zetten.
Bij het ingang zetten van de verhuizing zal een e-mail worden verzonden welke om akkoord op de verhuizing vraagt. U dient dus de instructies van deze e-mail op te volgens.
Als u het e-mail adres dat u tijdens de registratie van uw .eu-domeinnaam hebt opgegeven niet meer weet kunt u deze bij uw huidige hosting provider opvragen.
De support medewerkers van Select Hosting kunnen dit ook voor u nakijken.