Verhuizen .BE-Domeinnaam naar Select Hosting

Als u een .be-domeinnaam heeft welke vanaf een andere hosting provider naar Select Hosting verhuisd is het e-mail adres van belang.
Tijdens de registratie van uw .be-domeinnaam heeft u een e-mail adres opgegeven.
Bij het verhuizen van uw .be-domeinnaam wordt naar dat e-mail adres een e-mail verzonden welke om akkoord op de verhuizing vraagt.
U dient dus de instructies van deze e-mail op te volgens. Als u het e-mail adres dat u tijdens de registratie van uw .be-domeinnaam hebt opgegeven niet meer weet kunt u deze bij uw huidige hosting provider opvragen.
Ook kunt u het e-mail adres nagaan op de website van de Belgische registratie dienst DNSbe.
Op www.dns.be kunt u de domeinnaam invoeren, waarna u een overzicht krijgt van de gegevens waarop de domeinnaam is geregistreerd.